Infographics

Blog

Csatlakozz te is!

Mi az infografika?

Az infografika több mint egy fénykép, összetettebb, mint egy rajz és sokkal informatívabb, mint az önmagában álló írott szöveg. Célja minden esetben az információközlés. A jó infografika figyelemfelkeltő, informatív, közérthető.

 

Ha van saját infografikád, amit szívesen megosztanál másokkal vagy csak találtál egy izgalmasat, mely másokat is érdekelhet, küldd el nekünk egy rövid bevezetővel együtt: infographicblog@gmail.com

 

Friss topikok

A Facebook leigázta a világot 2010.12.11. 13:11

A Vincos blog legújabb, közösségi oldalakat bemutató világtérképén egyértelműen a Facebook királykék területei a dominánsak. A legfrissebb statisztikák (Google Trends for Websites, Alexa) szerint a 132 országból jelenleg 115-ben piacvezető a Facebook, úgy is mondhatjuk leigázta a világot. A mára 600 millió tagot számláló Facebook folyamatosan szorítja vissza a helyi, közösségi oldalakat. Míg a júniusi világtérképen még 14 piacvezető közösségi oldalt tüntettek fel, ez röpke fél év alatt 11-re csökkent. Azonban még a Facebook számára is maradt néhány kihívást jelentő ország. Az egyik Kína, ahol a cenzúra miatt egyelőre még várat magára a Facebook térhódítása.  A másik nagy „piac” Oroszország, ahol még a dobogóra sem került a Facebook, a helyi V Kontakte , Odnoklassniki után a harmadik helyen ugyanis a LiveJournal blogszolgáltató áll.  A hazai helyzetet tekintve az év közepén, júniusban még az iWiW volt a legnépszerűbb közösségi oldal, de decemberre a Facebook a magyar piacon is egyeduralkodóvá vált.

 

Nagyításért kattints a képre!
World Map of Social Networks

Via

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://infographics.blog.hu/api/trackback/id/tr402508796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása