Infographics

Blog

Csatlakozz te is!

Mi az infografika?

Az infografika több mint egy fénykép, összetettebb, mint egy rajz és sokkal informatívabb, mint az önmagában álló írott szöveg. Célja minden esetben az információközlés. A jó infografika figyelemfelkeltő, informatív, közérthető.

 

Ha van saját infografikád, amit szívesen megosztanál másokkal vagy csak találtál egy izgalmasat, mely másokat is érdekelhet, küldd el nekünk egy rövid bevezetővel együtt: infographicblog@gmail.com

 

Friss topikok

Téli alkohol 1x1 2011.12.18. 17:10

Télen jól esik a hideg elől bemenekülni egy bárba, és a barátokkal meginni egy-két italt. Az 'Italmérték Alkohol Téli 1X1' kisokost jó tanácsokat és hasznos tippeket tartalmaz. Ha átolvasod, felkészültebben indulhatsz a téli esti bulikra vagy forraltborozásra. Oszd meg barátaiddal is, hogy képben legyenek és használhassák jó ötleteinket!

                    Forrás

Nagyításért kattints a képre!

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://infographics.blog.hu/api/trackback/id/tr843473582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dekás dezső 2011.12.18. 20:58:54

a tudatos berúgás. (avagy útmutató az élet császárainak:PPP)
uramatyám.... ez valami olyan, mint a tervezett szex:P

Thresher 2011.12.18. 23:45:13

@dekás dezső: Egyáltalán nem hülyeség, sőt. A gyerekek (akiket mások kamaszoknak hívnak) egyre korábban isznak, úgy, hogy még az elméleti ismeretek sincsenek meg. pl: "borra sör, meggyötör" vagy hogy a másnapra kurvára nem jó az alkohol. Aztán nem értik hogy másoknak mi a baja a hányással, hiszen az az ivás "természetes velejárója"

De ha belegondolok, még az éltes felnőttek se tudják ezt a "igyál vizet lefekvés előtt"-dolgot, pedig nem valami bonyolult és eléggé hatásos.

ubu1 2011.12.19. 04:28:32

Sok jó dolog van ebben az összefoglalóban, de pár helyen sajnos eléggé konzervatívra sikeredett. Ezeken finomítani kellene.

Parmezanidész · http://bemorgo.blog.hu 2011.12.19. 06:56:49

Ezt komolyan el kell mondani az embereknek, hogy legyen egy nap a héten, amikor nem isznak alkoholt?
süti beállítások módosítása