Infographics

Blog

Csatlakozz te is!

Mi az infografika?

Az infografika több mint egy fénykép, összetettebb, mint egy rajz és sokkal informatívabb, mint az önmagában álló írott szöveg. Célja minden esetben az információközlés. A jó infografika figyelemfelkeltő, informatív, közérthető.

 

Ha van saját infografikád, amit szívesen megosztanál másokkal vagy csak találtál egy izgalmasat, mely másokat is érdekelhet, küldd el nekünk egy rövid bevezetővel együtt: infographicblog@gmail.com

 

Friss topikok

A Facebook tőzsdére lépése (Facebook IPO) 2012.01.15. 12:44

Ma már nem az a kérdés, hogy a Facebook megjelenik-e a tőzsdén, hanem az, hogy mikor kerül sor az első nyilvános kibocsátásra (IPO= initial public offering).
A technológiai vállalatok mezőnyében a leggrandiózusabb tőzsdei bevezetés várhatóan 10 milliárd dollár értékű részvénycsomaggal a Facebooké lesz. Eddig csak három nagyobb amerikai társaság volt, akik ezt az összeget is túlszárnyalták: a Visa (19,7 milliárd), a General Motors (18,1 milliárd) és az AT&T Wireless Services (10,6 milliárd) A Google 2004-es tőzsdei megjelenésekor  a nyitócsomag mindössze 1,9 milliárd dollár volt.


A Facebooknak az egyesült államokbeli tőzsdei szabályozás szerint, amin a részvénytulajdonosok száma eléri az 500-at nyilvánosságra kell hoznia pénzügyi adatait, addig meg maradnak a találgatások, melyek szerint
2011-ben a Facebooknak 4,2 milliárd dolláros bevétele volt, ami az idei éveben tovább nő. Elemzők szerint a Facebook 2012-es reklámbevételei meghaladhatják az egész USA reklámbevételének 17%át, ami azt jelenti, hogy a hirdetési bevétele több mint a Goole, a Microsoftnak vagy a Yahoo-nak.

A Facebook vitathatatlanul a legsikeresebb szociális háló, amit valaha készítettet, amely ma már ennél jóval több, kommunikációs, kereskedelmi, marketing platform is.

 

Nagyításért kattints a képre!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://infographics.blog.hu/api/trackback/id/tr983548678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása