Infographics

Blog

Csatlakozz te is!

Mi az infografika?

Az infografika több mint egy fénykép, összetettebb, mint egy rajz és sokkal informatívabb, mint az önmagában álló írott szöveg. Célja minden esetben az információközlés. A jó infografika figyelemfelkeltő, informatív, közérthető.

 

Ha van saját infografikád, amit szívesen megosztanál másokkal vagy csak találtál egy izgalmasat, mely másokat is érdekelhet, küldd el nekünk egy rövid bevezetővel együtt: infographicblog@gmail.com

 

Friss topikok

Magyarok a Facebookon 2010.11.30. 13:41

Nagy örömmel tölt el, hogy újra bemutathatok egy magyar infografikát. Ezúttal a téma a világ legnépszerűbb közösségi oldala, a Facebook. Már itt a blogon is találkozhattatok jó néhány (itt, itt) Facebookkal kapcsolatos infografikával, azonban a magyar vonatkozások hiányoztak. Az alább látható infografika egyértelműen hiánypótló ezen a téren. A részletes elemzést itt találod.

Manapság szinte minden a Facebookról szól még Magyarországon is. Legalább is ezt tapasztalhatja mindenki, aki rendszeresen internetezik, akár tagja az amerikai eredetű közösségi hálózatnak akár nem.  Ennek ellenére sokan még így sincsenek tisztában azzal, mekkora is a Facebook, és főleg mekkora ennek a magyar szelete!?

 

  • Tudjátok például, hogy mekkora város lenne, ha minden magyar Facebook tag egy helyre költözne?
  • Gondoltátok volna, hogy arányaiban több a nő a magyar Facebookosok között, mint a férfi?
  • Arra vajon lenne-e tippetek, hogy mennyivel nő naponta a magyar Facebook tagok száma?
  •  

Ezek és az ehhez hasonló érdekes információk találhatók meg a magyar Facebook 2010 novemberi állapotáról készített infografikán és a hozzá kapcsolódó elemzésben.

 

Lévai Richárd

RG Stúdió

 

Nagyításért kattints a képre!

Via

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://infographics.blog.hu/api/trackback/id/tr882483483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása