Infographics

Blog

Csatlakozz te is!

Mi az infografika?

Az infografika több mint egy fénykép, összetettebb, mint egy rajz és sokkal informatívabb, mint az önmagában álló írott szöveg. Célja minden esetben az információközlés. A jó infografika figyelemfelkeltő, informatív, közérthető.

 

Ha van saját infografikád, amit szívesen megosztanál másokkal vagy csak találtál egy izgalmasat, mely másokat is érdekelhet, küldd el nekünk egy rövid bevezetővel együtt: infographicblog@gmail.com

 

Friss topikok

12 karácsonyi szokás a világból 2010.12.21. 08:31

12 Christmas Traditions From Around The World
[Source: Today I Found Out]

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://infographics.blog.hu/api/trackback/id/tr442529535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evass · http://www.delamerika.com 2010.12.29. 20:28:02

Mit ajándékoznak az indiánok karácsonyra?
Semmit.
Az őslakosoknál ilyen ünnep nem létezik. Azokban az indián falvakban, ahová a misszionáriusok elvitték a keresztény hitet, ill. a városokba települt indiánok körében ünnepelik a karácsonyt, de nem jellemző, hogy megajándékoznák egymást ebből az alkalomból. Inkább csak a támogató szervezetek, ill. alapítványok azok, akik ilyenkor édességgel, gyümölccsel, ruhaneművel kedveskednek nekik.

Az indián törzseknél ugzanakkor nagy jelentősége van az ünnepeknek, mert ilyenkor megosztják egymás között a vitt, vagy az ott készített ételt, és ez a megosztás erősíti a közösségi élményt, a közösségi tudatot, gyógyítja a testet és a lelket. Éppen ezért, bűnnek számít, ha valakit „nem engednek el” a közös ünneplésre, „karneválra”, ugyanis az ilyen alkalmak elmulasztásával az illető nem tudja fejleszteni a közösségben való együttélési képességét.
www.amazoniaportal.com/index.php?option=com_content&view=article&id=80:mit-ajandekoznak-az-indianok-karacsonyra&catid=38:kultura&Itemid=66
süti beállítások módosítása