Infographics

Blog

Csatlakozz te is!

Mi az infografika?

Az infografika több mint egy fénykép, összetettebb, mint egy rajz és sokkal informatívabb, mint az önmagában álló írott szöveg. Célja minden esetben az információközlés. A jó infografika figyelemfelkeltő, informatív, közérthető.

 

Ha van saját infografikád, amit szívesen megosztanál másokkal vagy csak találtál egy izgalmasat, mely másokat is érdekelhet, küldd el nekünk egy rövid bevezetővel együtt: infographicblog@gmail.com

 

Friss topikok

Melyik a legnehezebb nyelv? 2011.03.25. 18:00

Melyik a legnehezebb nyelv? A következő infografika összefoglalja, hogy az angol anyanyelvű emberek számára melyek a legkönnyebben és legnehezebben elsajátítható nyelvek. A nyelvtanulás a nyelv nehézségén kívül még számos dologtól függhet, mint a motiváció, a környezet, más idegen nyelvek ismerete stb. A szerencsésebbek jó nyelvérzék lévén egyre könnyebben sajátítják el az újabb és újabb nyelveket, míg a kevésbé szerencséseknek ez komoly kihívást jelenthet. Neked könnyen megy a nyelvtanulás?

Nagyításért kattints a képre!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://infographics.blog.hu/api/trackback/id/tr262771435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RolFic · http://onlinetrendek.blog.hu 2011.03.29. 13:27:34

és hol a magyar? :( kicsik vagyunk, nem is foglalkoznak velünk még ilyen infografikákon sem

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2011.03.30. 11:30:52

Nem teljesen ertek egyet az abraval. Mert, az azsiai nyelveket nyilvanvalo a kulonleges iras miatt soroltak a legnehezebb tanulhato nyelvek koze. Holott beszelni a kinait viszonylag egyszeru megtanulni. A nyelvtan nevetsegesen primitiv a magyarhoz kepest de meg az angolhoz is. Gondolom ebben a japan sem ter el sokban. Valoban en is kivancsi lennek a tanulmany hova sorolna a magyar nyelvet. Mivel van egy ket karakterunk nekunk is ami egy angolnak fejtorest okoz, hogy milyen hang lehet egyaltalan. A nyelvtanunk, a szorendi logika, az igeidok, a kivetelek, mind nagyon problemassa teszik a magyar nyelv elsajatitasat.
süti beállítások módosítása