Infographics

Blog

Csatlakozz te is!

Mi az infografika?

Az infografika több mint egy fénykép, összetettebb, mint egy rajz és sokkal informatívabb, mint az önmagában álló írott szöveg. Célja minden esetben az információközlés. A jó infografika figyelemfelkeltő, informatív, közérthető.

 

Ha van saját infografikád, amit szívesen megosztanál másokkal vagy csak találtál egy izgalmasat, mely másokat is érdekelhet, küldd el nekünk egy rövid bevezetővel együtt: infographicblog@gmail.com

 

Friss topikok

Sex&Drugs&Football 2013.05.28. 11:59

Everybody knows their names and loves them. But what happens off the pitch? They are succesful, popular and very good players. Their market value is very high, even though sometimes they are badass. They like women, cars, parties… We made a shortlist about the wackiest players.

Szólj hozzá!

Mesék nyomában 2013.05.21. 19:27

Elutaznál Narniába, sétálgatnál Roxfort ódon falai között vagy elmennél Hobbitfalvára? Íme azok a valós uticélok, melyek a legnépszerűbb gyerekkönyvek helyszíneit inspirálták. Nagyításért kattints a képre!

Szólj hozzá!

24 dolog, amit nem tudtál a sörről 2013.05.13. 13:28

24 dolog érdekes dolog, amit eddig valószínűleg nem tudtál a sörről! Nagyításért kattints a képre!

2 komment

Az elérhetetlen Barbie test 2013.05.06. 19:26

Hosszú combok, darázsderék, hibátlan arcbőr - sok fiatal lány álma, hogy életnagyságú Barbie legyen.  A következő infografika segít feltárni azokat a " lehetetlen fizikai arányokat", ami miatt sohasem érthető el a tökéletes Barbie test. Nagyításért kattints a képre!

12 komment

Profi fotós akarsz lenni? 2013.05.02. 19:44

Milyen problémákkal kell szembenézni az amatőrből profivá válás útján? Egy kis gondolatébresztő infografika, hogy ne legyünk 10 millió fotós országa. Nagyításért kattints a képre!

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása