Infographics

Blog

Csatlakozz te is!

Mi az infografika?

Az infografika több mint egy fénykép, összetettebb, mint egy rajz és sokkal informatívabb, mint az önmagában álló írott szöveg. Célja minden esetben az információközlés. A jó infografika figyelemfelkeltő, informatív, közérthető.

 

Ha van saját infografikád, amit szívesen megosztanál másokkal vagy csak találtál egy izgalmasat, mely másokat is érdekelhet, küldd el nekünk egy rövid bevezetővel együtt: infographicblog@gmail.com

 

Friss topikok

Szükséged van egy közösségi média elvonókúrára? 2011.03.28. 09:50

A legtöbb szakértő egyetért abban, hogy a közösségi média forradalmasította az emberek kapcsolatait. Mégis minden előnyével együtt, van egy sötét oldala is: függőséget okoz. Gyakran fiatal korban kezdődik, s ekkor még  nem több egy ártalmatlan állapot frissítésnél, ám a felnőtteknél súlyos egészségkárosodáshoz vezet:). A szenvedélyes "likeolás", a folyamatos "helymegosztás", a"taggelés", a tweetek vagyis 140 karakteres mondatok élő beszédben való alkalmazása, a kütyü-függőség, a felhasználó fiók halmozás stb. mind-mind egy intő jel! Gondold végig mik illenek rád az alábbiak közül! Ha a felsorolt jeleket, és tüneteket véled felfedezni magadon szükséged van egy közösségi média elvonókúrára.

Nagyításért kattints a képre!

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://infographics.blog.hu/api/trackback/id/tr342777846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.03.30. 09:47:47

wow....és én találkoztam ilyen emberekkel.

Reterro 2011.03.30. 10:32:34

Sajnos egyre hülyébbé válik az ember, mert nem tud szabadulni már semmitől!
Pedig számtalan jó dolog van, ha megtanulnánk a megfelelő határok között kihasználni előnyeit, s nem akarnánk rátelepedni a dologra, s így elérni, hogy már ne legyen önálló akaratunk.

Kardi13 2011.03.30. 11:00:35

Hát a 3. igencsak durva. Hogy valaki azért sírjon, mert a tweet-jét nem retweet-elték elegen. Durva.

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2011.03.30. 11:16:43

@Kardi13: Az is gaz, ha valaki ahelyett, hogy valoban nevetne, csak azt mondja "lol". Laugh out loud.

trivium 2014.02.22. 12:48:17

Bár én értem,de szerintem nem ártana lefordítani magyarra ezeket az infografikákat hogy mindenki értse aki ide látogat/akinek belinkelem. :)
süti beállítások módosítása