Infographics

Blog

Csatlakozz te is!

Mi az infografika?

Az infografika több mint egy fénykép, összetettebb, mint egy rajz és sokkal informatívabb, mint az önmagában álló írott szöveg. Célja minden esetben az információközlés. A jó infografika figyelemfelkeltő, informatív, közérthető.

 

Ha van saját infografikád, amit szívesen megosztanál másokkal vagy csak találtál egy izgalmasat, mely másokat is érdekelhet, küldd el nekünk egy rövid bevezetővel együtt: infographicblog@gmail.com

 

Friss topikok

A közösségi média magyarázata kávéval 2012.11.27. 08:33

Hogyan magyarázható a közösségi média egy csésze kávéval? Íme, néhány remek kávé analógia, hogy ráérezzünk a közösségi média ízére!

Szólj hozzá!

Magyarország vs. Kína - Miért is kell odafigyelnünk Kínára? 2012.11.21. 19:26

Mekkora Kína? Hányan laknak ott? Tényleg olyan nagy a kínai gazdaság? A kínaiak csak "Made in China" autókat vezetnek? Esznek hamburgert? - néhány kérdése, amire választ kaphatsz a mai infografikából, amit Az igazi mao blog készített.

Szólj hozzá!

CV infografika 2012.11.16. 18:53

Saját infografikámat szeretném a figyelmetekbe ajánlani, ami egyben az önéletrajzom is. Harmadéves vagyok a budapesti KREA Kortárs Művészeti Iskolában, tervezőgrafika szakon. Szeretném magam egy reklámügynökségnél, vagy grafikai stúdiónál kipróbálni, ezért készítettem el a…

Szólj hozzá!

Ki issza a legtöbb kávét? 2012.11.14. 20:30

Vajon ki issza a legtöbb kávét?

Szólj hozzá!

Az iskolapadtól az elnöki székig 2012.11.08. 07:31

Vajon mi az ára, hogy valaki eljusson a Fehér Házba? A dolog összetett, a mai infografika Obama és Romney tanulmányait hasonlítja össze. Nagyításért kattints a képre!

Szólj hozzá! · 1 trackback

süti beállítások módosítása