Infographics

Blog

Csatlakozz te is!

Mi az infografika?

Az infografika több mint egy fénykép, összetettebb, mint egy rajz és sokkal informatívabb, mint az önmagában álló írott szöveg. Célja minden esetben az információközlés. A jó infografika figyelemfelkeltő, informatív, közérthető.

 

Ha van saját infografikád, amit szívesen megosztanál másokkal vagy csak találtál egy izgalmasat, mely másokat is érdekelhet, küldd el nekünk egy rövid bevezetővel együtt: infographicblog@gmail.com

 

Friss topikok

The Expendables - Body Counts posztere 2010.09.10. 18:24

A következő infografika tulajdonképpen Stallone új filmjének, a The Expendables-nek az egyik posztere, ami a főszereplők eddigi filmes pályafutásának body count-jait összesíti. Azok számára, akik nem igazán jártasak az akciófilmek világában a body count kifejezés talán nem sokat jelent. A"testszám" ezen filmekben jobblétre szenderültek számát méri. További részleteket a Geekz blogban tudhatsz meg a filmről.

 

 

Expendables Count

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://infographics.blog.hu/api/trackback/id/tr352286876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hohó123 2010.09.11. 08:50:37

várjunk csak.sztem Willis nem ölt meg senkit az armageddonba ha jól emlékszem.
süti beállítások módosítása