Infographics

Blog

Csatlakozz te is!

Mi az infografika?

Az infografika több mint egy fénykép, összetettebb, mint egy rajz és sokkal informatívabb, mint az önmagában álló írott szöveg. Célja minden esetben az információközlés. A jó infografika figyelemfelkeltő, informatív, közérthető.

 

Ha van saját infografikád, amit szívesen megosztanál másokkal vagy csak találtál egy izgalmasat, mely másokat is érdekelhet, küldd el nekünk egy rövid bevezetővel együtt: infographicblog@gmail.com

 

Friss topikok

Orvosi képzés és fizetés Amerikában 2010.09.14. 12:31

Egy korábbi infografikából kiderült, hogy Amerikában az altató orvosok helyezkednek el a kereseti lista élén. Találtam egy ehhez kapcsolódó érdekes inforafikát, melyből kiderül, hogy az egészségügyben dolgozóknak hogyan alakul a képzési ideje, költsége és végül a fizetése.
A különböző orvosi területek a legjobban fizetett és legmegbecsültebb szakmák, amiknek komoly képzési háttere van.
Az egyetemi alapképzés első négy éve a bachelor fokozat megszerzésével zárul(ennek átlagos tandíja kb. 28 ezer dollár),csak ezután következhet az orvosi képzés, ami újabb négy év és megközelítőleg 134 ezer dollár, tehát egy átlagos orvos képzési költsége 155 ezer dollár. Ezután megkezdődik a rezidensképzés, mely szakiránytól függően 3-6 évig tart, ez idő alatt átlagosan 47 ezer dolláros átlagfizetést kapnak. Azt hiszem, hogy ha végignézzük nyolc évnyi tanulást és az azt követő rezidensképzési időszakot, ami hat év is lehet, akkor a fizetés arányos a befektetett munkával.
 

Nagyításért kattints a képre!

Medical Career Salaries
By: eLearners.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://infographics.blog.hu/api/trackback/id/tr842295293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása