Infographics

Blog

Csatlakozz te is!

Mi az infografika?

Az infografika több mint egy fénykép, összetettebb, mint egy rajz és sokkal informatívabb, mint az önmagában álló írott szöveg. Célja minden esetben az információközlés. A jó infografika figyelemfelkeltő, informatív, közérthető.

 

Ha van saját infografikád, amit szívesen megosztanál másokkal vagy csak találtál egy izgalmasat, mely másokat is érdekelhet, küldd el nekünk egy rövid bevezetővel együtt: infographicblog@gmail.com

 

Friss topikok

Útmutató az egyiptomi tüntetésekhez, avagy hogyan tüntessünk intelligensen 2011.02.04. 17:11

A következő ábrák egy 26 oldalas aktivisták által összeállított füzetből származnak, melyben leírják céljaikat és néhány jó tanáccsal is szolgálnak, hogyan tüntessünk intelligensen!

 Nagyításért kattints a képre!

Via

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://infographics.blog.hu/api/trackback/id/tr702638988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

b p 2011.02.05. 09:57:25

Az első oldalon ott van, hogy ne kerüljön ki a facebookra, mert azt figyeli a rendőrség. Erre mit csinál máris tíz intelligens faszfej: megosztja a facebookon. A postolónak is sün, amiért kint hagyja a megosztó gombokat.
Amúgy jó a blog, mert ez is érdekes, csak vegyük már figyelembe, ha emberéletekkel játszunk.

b p 2011.02.05. 10:05:20

egyéként meg annyira nem életszerű a szóróanyagban lévő infó, hogy el tudom képzelni, hogy nem sok köze van a tüntetőkhöz, legalábbis nem reprezentatív. Szóval akár az is lehet, hogy le lehet szarni, hogy a rendőrök tudnak-e róla, és az előző hozzászólásom, akkor csak részben érvényes.

infofan 2011.02.05. 10:19:07

@b p: Igen, Egyiptomba figyelték a Facebook-ot (arra vonatkozik a megosztási "tilalom", ki is lőtték egy időre az internetet!

b p 2011.02.05. 10:28:56

@infofan: Elhiszem a jószándékot, de egy internettel foglalkozó ember, ne mondja már komolyan, hogy a facebook figyelése, csak az Egyiptomban feltett anyagokra vonatkozik. Nyilvánvaló, hogyha bárki is ilyet csinál az kulcsszavakra vonatkozik, pláne egy államvédelemnek vagy rendőrségnek egyformán releváns az infó, bárhol is rakják azt fel.

infofan 2011.02.05. 10:38:54

@b p: Szerinted ha szigorúan titkos lenne.. én , hogy jutottam volna hozzá? Ezt még a tüntetések kirobbantása előtt készítették... akkor még érdekes volt, hogy ne tudjanak róla az állami szervek. Azóta rengeteg helyen megtalálható, nyilván nem véletlenül...

Mindenesetre gondolhatod nem ilyen szándékkal tettem fel, nem kívánok a WikiLeaks nyomdokaiba lépni:)
süti beállítások módosítása