Infographics

Blog

Csatlakozz te is!

Mi az infografika?

Az infografika több mint egy fénykép, összetettebb, mint egy rajz és sokkal informatívabb, mint az önmagában álló írott szöveg. Célja minden esetben az információközlés. A jó infografika figyelemfelkeltő, informatív, közérthető.

 

Ha van saját infografikád, amit szívesen megosztanál másokkal vagy csak találtál egy izgalmasat, mely másokat is érdekelhet, küldd el nekünk egy rövid bevezetővel együtt: infographicblog@gmail.com

 

Friss topikok

James Bond szuperjárgányai 2011.02.10. 19:03

James Bondhoz legalább annyira hozzátartoznak az autói, mint amennyire a nők, vagyis a Bond-lányok. A Bond-filmek szuperjárgányai mindig a legspécibb extrákkal voltak felszerelve, a katapult-üléssel felszerelt DB5-től a hőkövető rakétával felszerelt Aston Martin V12 Vanquish-ig. Míg számos ötlet csak a képzelet szüleménye volt, ma már sok, egykoron csodaszámba menő kütyü, a mai autók alapfelszereltségévé vált. Bár rengeteg legendás autótípus megfordult Bond kezei között, alapvetően az Aston Martin és a BMW versenyzett egymással a filmek többségében. A fanatikusok többsége szerint a brit szuperügynöknek csakis brit gyártmányú szuperautója lehet, méghozzá Aston Martin, annak ellenére, hogy az eredeti Ian Fleming könyvekben a 007-es Bentley-vel járt.


A tervek szerint 2012-től a Dr. No bemutatójának 50. évfordulója alkalmából a filmben szereplő autók saját múzeumot kapnak az illinois-i Momencben.

Nagyításért kattints a képre!
 

History of Bond Cars
Via: CarInsurance Blog

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://infographics.blog.hu/api/trackback/id/tr492652241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vincere 2011.02.12. 00:26:55

a legújabb Aston Martin-t láttam tavaly Münchenben az Aston Martin boltban :)
nem minden jelenetet forgattak abban, de egy jó részét igen
süti beállítások módosítása