Infographics

Blog

Csatlakozz te is!

Mi az infografika?

Az infografika több mint egy fénykép, összetettebb, mint egy rajz és sokkal informatívabb, mint az önmagában álló írott szöveg. Célja minden esetben az információközlés. A jó infografika figyelemfelkeltő, informatív, közérthető.

 

Ha van saját infografikád, amit szívesen megosztanál másokkal vagy csak találtál egy izgalmasat, mely másokat is érdekelhet, küldd el nekünk egy rövid bevezetővel együtt: infographicblog@gmail.com

 

Friss topikok

Tények a South Park-ról 2010.08.23. 11:17

A South Park amerikai animációs sorozatot azt hiszem, nem kell bemutatni. A négy kissrác Stan, Kyle, Eric és Kenny szabad szájú stílusa kezdetben sokkolta a közvéleményt mára azonban Amerika kedvenceivé váltak.  A szereplők és környezetük görbe tükröt tart az amerikaiak és életük elé.  A sorozat készítői Trey Parker és Matt Stone mindig tudják, milyen témát kell bevetniük, hogy fenntartsák az érdeklődést a sorozat iránt. A legfrissebb hírekre, eseményekre reflektálnak, legyen szó akár az elnökválasztásról vagy Tiger Woods szexfüggőségéről, senkit és semmit nem kímélnek. Számos próbálkozás történt egyházak és egyéb szervezetek részéről a sorozat megszüntetésére, de mindeddig senki nem járt sikerrel. A South Park sikere 1997. augusztus 13. óta töretlen. Mára egy teljes generáció nőtt fel, akiknek a sorozat felnyitotta a szemét és a csúnya beszéden túl más hasznos dolgot is „tanultak” az élet dolgairól.

 
SouthParkInfographic.jpg

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://infographics.blog.hu/api/trackback/id/tr772240749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása