Infographics

Blog

Csatlakozz te is!

Mi az infografika?

Az infografika több mint egy fénykép, összetettebb, mint egy rajz és sokkal informatívabb, mint az önmagában álló írott szöveg. Célja minden esetben az információközlés. A jó infografika figyelemfelkeltő, informatív, közérthető.

 

Ha van saját infografikád, amit szívesen megosztanál másokkal vagy csak találtál egy izgalmasat, mely másokat is érdekelhet, küldd el nekünk egy rövid bevezetővel együtt: infographicblog@gmail.com

 

Friss topikok

Ha a böngészők hírességek lennének 2010.12.04. 10:48

A webböngészők, (browser) azok a programok, melyekkel az interneten található tartalmakat  megnézhetjük és az internet nyújtotta szolgáltatásokat használhatjuk. Mondhatjuk azt is ők az internet sztárjai, egyiket szeretjük, másikat utaljuk és mindenkinek megvan a kedvence. A New York-i Shane Shown által készített mókás infografika mindegyiket egy-egy hírességhez hasonlítja.

 

 Nagyításért kattints a képre!

If Web Browsers Were Celebrities

If Web Browsers Were Celebrities is brought to you by Wix.com
Use creative design to make a Flash website.
You are most welcome to share this infographic with your audience.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://infographics.blog.hu/api/trackback/id/tr502492334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gykr · http://gayvagynemgay.blog.hu/ 2010.12.19. 16:11:30

morgan freeman annyira nemtud rosszat tenni, hogy a multkor egy időutazásos dokumentumfilmet narrált. that guy is everywhere!! :D
süti beállítások módosítása