Infographics

Blog

Csatlakozz te is!

Mi az infografika?

Az infografika több mint egy fénykép, összetettebb, mint egy rajz és sokkal informatívabb, mint az önmagában álló írott szöveg. Célja minden esetben az információközlés. A jó infografika figyelemfelkeltő, informatív, közérthető.

 

Ha van saját infografikád, amit szívesen megosztanál másokkal vagy csak találtál egy izgalmasat, mely másokat is érdekelhet, küldd el nekünk egy rövid bevezetővel együtt: infographicblog@gmail.com

 

Friss topikok

Német óriások 2011.01.14. 14:43

Íme, egy érdekes infografika a legértékesebb német tőzsdei cégekről!

"Németország a világ negyedik legnagyobb gazdasága, ennek megfelelően a világ egyik legjelentősebb tőzsdéjével rendelkezik. A harminc legnagyobb frankfurti tőzsdei céget tömöríti a DAX index, ezek közül az ismertebbek összértéke meghaladja a 705 milliárd eurót. Közel 3.3 millió embernek adnak munkát nap, mint nap. 
 
A legértékesebb magyar cég a MOL a Lufthansa és az Adidas között helyezkedik el. Öt olyan német cég is van, mely többet ér, mint Horvátország éves GDP-je. Ha pedig a szlovénok meg szeretnék venni a BMW-t egy éven keresztül kellene dolgozniuk, hogy elég pénzük legyen a felvásárlásra- természetesen elvi szinten."

                                                             Forrás: Concorde Csoport

Nagyításért kattints a képre!

Illeszd be te is!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://infographics.blog.hu/api/trackback/id/tr612583481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása