Infographics

Blog

Csatlakozz te is!

Mi az infografika?

Az infografika több mint egy fénykép, összetettebb, mint egy rajz és sokkal informatívabb, mint az önmagában álló írott szöveg. Célja minden esetben az információközlés. A jó infografika figyelemfelkeltő, informatív, közérthető.

 

Ha van saját infografikád, amit szívesen megosztanál másokkal vagy csak találtál egy izgalmasat, mely másokat is érdekelhet, küldd el nekünk egy rövid bevezetővel együtt: infographicblog@gmail.com

 

Friss topikok

Oscar-díj 2011- esélylatolgatás 2011.02.27. 09:46

Már csak néhány óra és kiderül kik lesznek az 83.Oscar-díj átadás nyertesi. Az idei év egyik legnagyobb kérdése, vajon a Facebook-film azaz a Social Network a mozi nézők szimpátiája és az eddigi szezon számos filmes elismerése után a legjobb filmnek járó Oscar-díjat is elnyeri-e. A Social Network- A közösségi háló mellett további kilenc igen jól sikerült alkotás is versenyben van a legjobb film díjáért, mint a Fekete hattyú, A harcos, A félszemű, melyek egyenként 10-10 jelölést kaptak vagy A király beszéde a maga 12 jelölésével és nem utolsó sorban a The Fighter - A harcos, Eredet, 127 óra, The Kids Are All Right, Toy Story 3.


Szinte az  összes kategóriában remek színészek és alakítások versenyeznek, mint a Fekete Hattyúban egy őrült balerinát alakító Natalie Portman, vagy a dadogó királyt játszó, Colin Firth, A király szavában, nem beszélve Christian Bale-ról, aki ismét emberfeletti átváltozáson esett át A harcos című film kedvéért. Igen izgalmasnak ígérkezik tehát az idei Oscar-díj átadás. Amíg kiderül, hogy pontosan kik mondhatnak köszönetet az arany szobrocskáért, addig íme egy kis esélylatolgatás. Szerintetek kik lesznek a befutók?

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://infographics.blog.hu/api/trackback/id/tr82694205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2011.02.28. 03:37:12

Vajon bejön-e a "papírforma" ?

A dokumentumfilm, Restrepo például ultraszar (hazafias) film. Az operatőr lemaradt midnenről ami érdekes lett volna, helyette béna visszaemlékezések tömkelege untatta a nézőt. Mégis a jelöltek között van... Social Network? Oh, common....
süti beállítások módosítása