Infographics

Blog

Csatlakozz te is!

Mi az infografika?

Az infografika több mint egy fénykép, összetettebb, mint egy rajz és sokkal informatívabb, mint az önmagában álló írott szöveg. Célja minden esetben az információközlés. A jó infografika figyelemfelkeltő, informatív, közérthető.

 

Ha van saját infografikád, amit szívesen megosztanál másokkal vagy csak találtál egy izgalmasat, mely másokat is érdekelhet, küldd el nekünk egy rövid bevezetővel együtt: infographicblog@gmail.com

 

Friss topikok

Charlie Sheen győz 2011.03.15. 10:40

Az elmúlt években Charlie Sheen botrányaitól hangos a média. A szebb napokat is látott sztár szakmai sikerei helyett kábítószer- és nőügyei miatt lett az internet egyik sztárja. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a Twitteren kicsivel több, mint 25 óra leforgása alatt egy millió követője lett, Guinness Világrekordot felállítva ezzel.  Ma, kevesebb mint két héttel a regisztrációja után pedig már 2,7 millió követője van. Minden tweetjében szerepel a winning szó vagyis hogy éppen győz, ezzel utalva féktelen partijaira. Másik gyakran előforduló kifejezése, a tigerblood vagyis a tigrisvér, mely abból a nyilatkozatából származik, amikor elvették tőle gyerekei láthatási jogát:"Tigrisvér csöpög a fogaimból"  Mára ez a mondata szállóigévé vált, amit a reklámipar is meglovagolt, így hamarosan elkészül a Tigerblood energiaital.

Charlie Sheen a 80-as évek egyik legígéretesebb tehetsége volt, olyan filmekben játszott, mint a Szakasz vagy a Tőzsdecápák, de hamar eltűnt és évekkel később, mint sorozatsztár tért vissza a Két papa és egy kicsit vígjátéksorozat főszereplőjeként. A drog- és nőügyei miatt saját sorozatából kirúgott Sheen a legutóbbi évadban már epizódonként 1, 8 millió dollárt kapott és ezzel a tévés szakma legjobban fizetett sztárja volt.

 

 

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://infographics.blog.hu/api/trackback/id/tr652740894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása