Infographics

Blog

Csatlakozz te is!

Mi az infografika?

Az infografika több mint egy fénykép, összetettebb, mint egy rajz és sokkal informatívabb, mint az önmagában álló írott szöveg. Célja minden esetben az információközlés. A jó infografika figyelemfelkeltő, informatív, közérthető.

 

Ha van saját infografikád, amit szívesen megosztanál másokkal vagy csak találtál egy izgalmasat, mely másokat is érdekelhet, küldd el nekünk egy rövid bevezetővel együtt: infographicblog@gmail.com

 

Friss topikok

A világ Google nélkül ... 2011.04.08. 09:32


Google.  Kétségtelenül a világ egyik legismertebb vállalata. A Google az elmúlt 15 év alatt az egész internetet behálózó birodalommá vált, mely nélkül ma már szinte elképzelhetetlen a virtuális élet. Google, Gmail, Google Maps, YouTube, hogy csak néhány dolgot említsünk. Hol lennénk nélküle, hogyan alakultak volna az erőviszonyok? Ezt nehéz megmondani, azonban az biztos, hogy nagyon más hely lenne Google nélkül az internet. Számodra melyik a legnélkülözhetetlenebb Google szolgáltatás?

Nagyításért kattints a képre!

Via

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://infographics.blog.hu/api/trackback/id/tr712808949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csáki István · http://www.csakiistvan.hu 2011.04.08. 13:19:22

Bár az érdem ezzel nem kisebb, de a Google a legtöbb szolgáltatását vásárolta, pl a Youtube már rég híres és keresett volt mire megvette

karloszky 2011.04.08. 22:00:08

Érdekes, hogy a Microsoftot mennyien utálják, a Google-t meg mindenki szereti...

Egyedül a böngészőjük nem nyerte el a tetszésemet, nem valószínű, hogy mostanában lecserélném rá a tűzrókát.

bubastis2 2011.04.14. 17:27:16

Egyetértek, a Firefox marad.
süti beállítások módosítása