Infographics

Blog

Csatlakozz te is!

Mi az infografika?

Az infografika több mint egy fénykép, összetettebb, mint egy rajz és sokkal informatívabb, mint az önmagában álló írott szöveg. Célja minden esetben az információközlés. A jó infografika figyelemfelkeltő, informatív, közérthető.

 

Ha van saját infografikád, amit szívesen megosztanál másokkal vagy csak találtál egy izgalmasat, mely másokat is érdekelhet, küldd el nekünk egy rövid bevezetővel együtt: infographicblog@gmail.com

 

Friss topikok

Mac felhasználók vs PC felhasználók 2011.04.28. 11:37

Mac  vagy PC!? A két tábor összecsapása már valamikor a 80-as években megkezdődött. Számos érvet sorakoztattak fel, hogy melyik miért jobb a másiknál, és a versengés még sokáig folytatódik. A következő infografika azonban nem a Mac-et és a PC-t hasonlítja össze, hanem a felhasználó táborukat a demográfiai adatoktól a személyiségükön át az étkezési szokásokig.

Nagyításért kattints a képre!

Via

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://infographics.blog.hu/api/trackback/id/tr322861592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szabiaki (törölt) 2011.04.28. 22:31:23

a makintos az apple pc-je.
értem én, hogy marketing szempontból, jobb ha más a neve, az mp3 lejátszójukat is elkellet nevezni, hogy másnak tűnjön de nem az.
mért hagy valaki ott egy almát ha már bele harapott? csak nincs vele valami baj?

cyberkata 2011.04.28. 23:29:34

Mit szólnátok, ha pár kérdés megválaszolásával notebookot nyernétek? apps.facebook.com/kiaprocid/ érdemes ;)
süti beállítások módosítása