Infographics

Blog

Csatlakozz te is!

Mi az infografika?

Az infografika több mint egy fénykép, összetettebb, mint egy rajz és sokkal informatívabb, mint az önmagában álló írott szöveg. Célja minden esetben az információközlés. A jó infografika figyelemfelkeltő, informatív, közérthető.

 

Ha van saját infografikád, amit szívesen megosztanál másokkal vagy csak találtál egy izgalmasat, mely másokat is érdekelhet, küldd el nekünk egy rövid bevezetővel együtt: infographicblog@gmail.com

 

Friss topikok

A Facebook kapcsolatokra gyakorolt hatása 2011.06.02. 08:19

A Facebook napjaink legnagyobb szociális hálózata közel 700 millió felhasználóval. Miközben remek lehetőséget nyújt a szociális kapcsolatok építésére, egyúttal megnyitja Pandora szelencéjét a kémkedés, a féltékenykedés felé is.
Az Online Dating University és AllFacebook által készített infografika bemutatja, hogyan is kezeljük a Facebookon a kapcsolatokat.

Nagyításért kattints a képre!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://infographics.blog.hu/api/trackback/id/tr62950672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

www.panda-online.hu 2011.06.03. 15:56:10

Hasznos és remek az oldal. Csak gratulálni tudok. Viszont, ha ingyenes próbaverziós vírusirtóra lenne szükség, kedvezményes, jutányos áron akkor látogassatok el a honlapomra, a www.panda-online.hu címen
süti beállítások módosítása