Infographics

Blog

Csatlakozz te is!

Mi az infografika?

Az infografika több mint egy fénykép, összetettebb, mint egy rajz és sokkal informatívabb, mint az önmagában álló írott szöveg. Célja minden esetben az információközlés. A jó infografika figyelemfelkeltő, informatív, közérthető.

 

Ha van saját infografikád, amit szívesen megosztanál másokkal vagy csak találtál egy izgalmasat, mely másokat is érdekelhet, küldd el nekünk egy rövid bevezetővel együtt: infographicblog@gmail.com

 

Friss topikok

Globális felmelegedés 2011.07.13. 08:33

Globális felmelegedés vagy egy globális méretű mítosz? Mit gondolnak a tudósok és mit a klímaszkeptikusok? Az alábbi infografikából kiderül!

Nagyításért kattints a képre!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://infographics.blog.hu/api/trackback/id/tr93062541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.07.13. 11:10:40

Hát igen, nem szeretünk szembenézni a saját magunk által generált problémákkal. Jellemző ez a fajunkra. Vajon mit gondolhatott az az ember a Húsvét szigeteken, aki az utolsó fát vágta éppen ki?

Ajánlott olvasmány:

qltura.blog.hu/2009/08/29/konyv_diamond_jared_osszeomlas

kjapp · https://napfenyesblog.wordpress.com/ 2011.07.15. 18:23:52

hogy globális felmelegedés van, azt már elég nehéz nem észrevenni, tagadásához pedig még nagyobb vakság kell. Hogy az ember okozza-e az persze nagy és nem eldöntött kérdés, de védekezni mindenképpen kell. Az elfogyó energiahordozók miatt meg nagy hülyeség nem tenni semmit és várni a csodára.
süti beállítások módosítása