Infographics

Blog

Csatlakozz te is!

Mi az infografika?

Az infografika több mint egy fénykép, összetettebb, mint egy rajz és sokkal informatívabb, mint az önmagában álló írott szöveg. Célja minden esetben az információközlés. A jó infografika figyelemfelkeltő, informatív, közérthető.

 

Ha van saját infografikád, amit szívesen megosztanál másokkal vagy csak találtál egy izgalmasat, mely másokat is érdekelhet, küldd el nekünk egy rövid bevezetővel együtt: infographicblog@gmail.com

 

Friss topikok

Tinik a Twitteren 2011.09.29. 09:07

A következő infografika a Brandmonitor rendszeres trend-vizsgálatainak egyik eredménye, mely az 2011.ápr.1. és jún.30. közötti időszak Twitter bejegyzéseit vizsgálja (a "suli" kulcsszót használó 100 twitterező adatainak felhasználása alapján készült).

Kutatásunk célja, hogy megtudjuk, mikor, miről és hogyan beszélnek a tinik a Twitteren. Ha csiripelős kampányt indítanánk, iskolásokra célozva, jó ha tudjuk, hogy mikor vannak online, mik a kedvenc témáik, és ha meg akarjuk szólítani őket, akkor azt sem árt megvizsgálni, hogy mi jár a fejükben, és hogyan fejezik ki magukat.

Nagyításért kattints a képre!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://infographics.blog.hu/api/trackback/id/tr863264375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.09.29. 10:43:59

Szép, hogy ennyien foglalkoznak kémiával!

Vajon mi a különbség a "mit mondanak" és a "mi jár a fejükben" között? Van már agyszkenner is?

Fatal Error! System Halted! 2011.09.29. 11:44:49

77% lány.
Sosem van értettem mi értelme van a twitternek.
Ki nem szarja le hogy mit csinál egy osztálytársam reggel, majd elmondja, ha találkozunk a suliban. Egyetlen dologban vagyok ultrakonzervatív, azok pedig a rohadt közösségi oldalak, tökéletesen felesleges, a kedves ismerősök igen irritálóak tudnak lenni, ráadásul csalódást keltőek is, ha olyat tesznek, amit nem gondoltam volna róluk.
süti beállítások módosítása