Infographics

Blog

Csatlakozz te is!

Mi az infografika?

Az infografika több mint egy fénykép, összetettebb, mint egy rajz és sokkal informatívabb, mint az önmagában álló írott szöveg. Célja minden esetben az információközlés. A jó infografika figyelemfelkeltő, informatív, közérthető.

 

Ha van saját infografikád, amit szívesen megosztanál másokkal vagy csak találtál egy izgalmasat, mely másokat is érdekelhet, küldd el nekünk egy rövid bevezetővel együtt: infographicblog@gmail.com

 

Friss topikok

A rock családfája 2011.12.10. 14:49

A rock az USA-ban született meg a fekete rabszolgák zenéje a blues és az európai telepesek country stílusú zenéjének keverékéből. Az első igazi rock-himnusz Bill Haley: Rock Around The Clock című dala volt 1954-ben. A stílus futótűzként terjedt az Egyesült Államokban, majd Nagy-Britannia után egész Európában, végül az 1960-as évekre meghódította az egész világot. Az alábbi infografika bemutatja a rock családfáját.

Nagyításért kattints a képre!

 

 

Forrás:David McCandless: Az információ gyönyörű című könyv

2011. december 1. és 23. között 50%-os árengedménnyel veheted meg a Az információ gyönyörű című könyvet a Typotex Kiadó honlapján keresztül!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://infographics.blog.hu/api/trackback/id/tr293453420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trivium 2011.12.10. 15:50:04

Nincs sok köze az infografikához,de szerintem ez is zsír:
mapofrock.com/#/home
süti beállítások módosítása