Infographics

Blog

Csatlakozz te is!

Mi az infografika?

Az infografika több mint egy fénykép, összetettebb, mint egy rajz és sokkal informatívabb, mint az önmagában álló írott szöveg. Célja minden esetben az információközlés. A jó infografika figyelemfelkeltő, informatív, közérthető.

 

Ha van saját infografikád, amit szívesen megosztanál másokkal vagy csak találtál egy izgalmasat, mely másokat is érdekelhet, küldd el nekünk egy rövid bevezetővel együtt: infographicblog@gmail.com

 

Friss topikok

Iskolai adminisztráció 2012.02.11. 17:46

A TÁMOP 3.1.1 7. 4. elemi projekt elsősorban az iskolai adminisztráció vonatkozásában vizsgálta és értékelte az iskolai digitális munkakörnyezetet, feltárva és bemutatva az iskolaadminisztrációs rendszerek bevezetéséhez kapcsolódó hazai tapasztalatokat. A kutatás a felhasználók szempontjából vizsgálta az eltérő rendszerek működését, kitérve az olyan kérdéskörökre, mint az infrastrukturális adottságok, a felhasználói kompetenciák megfelelősége, a felhasználók attitűdje, illetve az egyes alkalmazások/rendszerek felhasználóbarát jellegére. Az adatok támpontokat adhatnak a közoktatás központi információs rendszerének szabványosításán, egységesítésén dolgozók számára, illetve segíthetik a különböző iskolaadminisztrációs rendszerek használatának terjedését.

infografika.ofi.hu

Nagyításért kattints a képre!

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://infographics.blog.hu/api/trackback/id/tr444094434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

terasz9 · http://www.teremibalazs.hu 2012.02.25. 23:49:46

Ennél rondább és áttekinthetetlenebb infografikát én még életemben nem láttam. Borzalmassága cask az előzőhöz (Elemér) fogható.
Nyugtass meg, hogy legalább fizettek azért, hogy kitedd ezt a kettőt - az egyébként közel tökéletes - blogodba!

infofan 2012.02.27. 08:01:40

@terasz9: :D nem kaptam!
Pont azért raktam ki, hogy lehessen róla kritikát írni, akár rosszat is...
süti beállítások módosítása