Infographics

Blog

Csatlakozz te is!

Mi az infografika?

Az infografika több mint egy fénykép, összetettebb, mint egy rajz és sokkal informatívabb, mint az önmagában álló írott szöveg. Célja minden esetben az információközlés. A jó infografika figyelemfelkeltő, informatív, közérthető.

 

Ha van saját infografikád, amit szívesen megosztanál másokkal vagy csak találtál egy izgalmasat, mely másokat is érdekelhet, küldd el nekünk egy rövid bevezetővel együtt: infographicblog@gmail.com

 

Friss topikok

Az erő krónikája - Mozizz velünk! 2012.02.12. 22:37

Játsszatok velünk és nyerjetek páros jegyet az év egyik meglepetésfilmjére a blog.hu jóvoltából! Február 28-án (egy budapesti moziban) premier előtti vetítésen nézhetitek meg Az erő krónikája című filmet. Olvasd át a posztot, nézd meg a videókat és válaszolj néhány kérdésre, hogy tiéd legyen a páros jegyek egyike.

Nincs átverés. Itt minden igaz. Andrew, Matt és Steve átlagos középiskolások. Mindegyiküknek megvan a maga baja és öröme. Nem tökéletesek, nagy a szájuk, és kicsit esetlenek. Olyanok, mint bármelyikünk. Abban sem különböznek a világ bármely más kamaszától, hogy a legátlagosabb pillanatukat is feljegyzik, közzéteszik. Csak egy különbség van: nekik már nincsenek átlagos pillanataik.

Egy éjszakai buli közben ráakadnak egy ismeretlen dologra, ami talán nem is a Földről származik. A felfedezésüket követő nap egyre különösebb képességekre tesznek szert: a távolból mozgatnak tárgyakat, megtanulnak repülni, érzékelik egymás indulatait, és egyre erősebbé válnak. Eleinte nagyon élvezik, ami velük történik, de miközben az új erejüket próbálgatják, fokozatosan kiderül, hogy ami játéknak indult, végül bajt is hozhat. Egyre nagyobb bajokat…

 Egy különleges sci-fi, melyhez különleges kampánysorozat is társult! A Fox ‘found footage’ mozija a 15 millió dolláros büdzséhez képest már az első hétvégén (ráadásul pont a Super Bowl hétvégén) 22 millió dollárt hozott a konyhára csak Amerikában.
Az erő krónikája című filmet népszerűsítő kampány egyik eleme volt, hogy néhány embert formázó távirányítós repülőgép körözött New York fölött. Természetesen a videó hamar bejárta a világot a legnagyobb videomegosztó oldalakon keresztül.


Eddig még sosem látott szuperhős történet: minden izgalmas, veszélyes, látványos jelenetet egy 17 éves srác videokamerájának szemszögéből követhet nyomon a néző.   
A film Amerikában a box office listák élén nyitott a film! Sőt, a gyártási költségek is visszahozta, és 3 nap alatt nyereségessé tette a filmet!

  

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://infographics.blog.hu/api/trackback/id/tr984098740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tivadar 2012.02.25. 09:20:02

Mikor lesz a mozijegyek sorolása ?

infofan 2012.02.27. 07:59:39

@Tivadar: Hello, most értesítettem a nyerteseket mailben!
süti beállítások módosítása