Infographics

Blog

Csatlakozz te is!

Mi az infografika?

Az infografika több mint egy fénykép, összetettebb, mint egy rajz és sokkal informatívabb, mint az önmagában álló írott szöveg. Célja minden esetben az információközlés. A jó infografika figyelemfelkeltő, informatív, közérthető.

 

Ha van saját infografikád, amit szívesen megosztanál másokkal vagy csak találtál egy izgalmasat, mely másokat is érdekelhet, küldd el nekünk egy rövid bevezetővel együtt: infographicblog@gmail.com

 

Friss topikok

Valentin nap marketinges szemmel 2012.02.14. 07:58

Valentin-nap különösen nagy eladási lehetőségeket hordoz világszerte. Nézzük, hogyan vizsgálják a marketingesek a Valentin napot szigorúan szakmai szemmel!

Nagyításért kattints a képre!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://infographics.blog.hu/api/trackback/id/tr694103564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szabo Zsuzsi 2012.02.14. 10:28:54

Nagyon jó látni az infografikánkat ezen a blogon, köszönöm annak aki beküldte és aki publikálta!

Magyarok vagyunk, de angolul készítettük az infografikát, mert angol nyelvű online promóciókészítőt készítünk - amivel magyarul is lehet promóciót készíteni egyébként.

Akinek ez megmelengette a szívét az menjen a www.antavo.com-ra nézelődni (és ha van kedv, lehet segíteni a magyarra fordításban).

Még egyszer, nagyszerű látni itt a munkánkat! :)
süti beállítások módosítása