Infographics

Blog

Csatlakozz te is!

Mi az infografika?

Az infografika több mint egy fénykép, összetettebb, mint egy rajz és sokkal informatívabb, mint az önmagában álló írott szöveg. Célja minden esetben az információközlés. A jó infografika figyelemfelkeltő, informatív, közérthető.

 

Ha van saját infografikád, amit szívesen megosztanál másokkal vagy csak találtál egy izgalmasat, mely másokat is érdekelhet, küldd el nekünk egy rövid bevezetővel együtt: infographicblog@gmail.com

 

Friss topikok

Az Instagram siker 2012.04.17. 07:48

Egy héttel ezelőtt a Facebook felvásárolta az Instagramot "potom" 1 milliárd dollárért. A Instagram még két éves sincs, mindössze 13 alkalmazottat foglalkoztat és igazából nincs bevétele.Vajon miért akarta mégis megszerezni a Facebook? Talán ezért. A képmegosztó indítása óta közel 30 millió felhasználóval rendelkezik, sokáig csak az Apple kütyü tulajdonosok kiváltásága volt a használat, de néhány napja megjelent Androidra is az alkalmazás.

Az Instagram-szoftver segítségével a mobiltelefonnal készített felvételeket különböző szűrők segítségével retusálni lehet, és "retro" küllemet biztosítva a felvételnek végül fel lehet tenni a világhálóra.

Íme egy remek animációs infografika, hogyan jutott el az Instagram idáig.

Purchase of Instagram
Created by: Online MBA Programs

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://infographics.blog.hu/api/trackback/id/tr814456059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Symbol Developer · http://www.symboltech.hu 2012.05.22. 18:35:17

Továbbra sem értem, hogy miért nagy szám 30M felhasználó (sok magyar cég 30-nak is örülne, hihi) illetve, hogy mi a valódi értéke ennek a cégnek?

Egy startup vállalkozás, akinek van 1-2-30M accountja. Na és? Maga a termék sem valami nagy durranás. A maga nemében biztos jó, kézre áll, könnyű használni, de...

... ETTŐL A VILÁGNAK NAGYON JÓ LESZ?
süti beállítások módosítása