Infographics

Blog

Csatlakozz te is!

Mi az infografika?

Az infografika több mint egy fénykép, összetettebb, mint egy rajz és sokkal informatívabb, mint az önmagában álló írott szöveg. Célja minden esetben az információközlés. A jó infografika figyelemfelkeltő, informatív, közérthető.

 

Ha van saját infografikád, amit szívesen megosztanál másokkal vagy csak találtál egy izgalmasat, mely másokat is érdekelhet, küldd el nekünk egy rövid bevezetővel együtt: infographicblog@gmail.com

 

Friss topikok

James Bond kütyüi és járművei 2012.10.27. 10:41

Ma az idén 50. évfordulóját ünneplő legendás 007-es titkosügynök James Bond kémfelszerelésének jól ismert darabjait mutatjuk be. A 007-es ügynök különböző kütyüit, felszereléseit a legtöbb esetben egyetlen legendás embertől szerzi be, Q-tól.

Confused-bond-007-cars-and-gadgets.png

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://infographics.blog.hu/api/trackback/id/tr484872718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2012.10.27. 22:08:15

Jók ezek a kis rajzok, a hatvanas évek stílusában. Illik a kütyükorszak felvirágzásához. Máshol éppen ezen dohog valaki, aki nem érti, hogy a Bond-filmek azért is mások, mert ezek a kémtörténetek a klasszikus időkben könnyed szórakozást jelentettek, és az akkor a filmekben divatba jött kémek divatba jött varázsherkentyűi is hozzátartoztak a játékhoz. Játék, ez lenne a kulcsszó.
süti beállítások módosítása