Infographics

Blog

Csatlakozz te is!

Mi az infografika?

Az infografika több mint egy fénykép, összetettebb, mint egy rajz és sokkal informatívabb, mint az önmagában álló írott szöveg. Célja minden esetben az információközlés. A jó infografika figyelemfelkeltő, informatív, közérthető.

 

Ha van saját infografikád, amit szívesen megosztanál másokkal vagy csak találtál egy izgalmasat, mely másokat is érdekelhet, küldd el nekünk egy rövid bevezetővel együtt: infographicblog@gmail.com

 

Friss topikok

A fényképezés halott? A fotózás rövid története. 2012.12.08. 13:31

A digitális fényképezőgépek és az okostelefonok megjelenése óta a fotózás a reneszánszát éli. Ma már mindenki "tud" (sajnos) fényképezni, ha meg mégsem jött össze a több ezer képből valami még mindig ott az Instagram, PS, hogy kicsit feljavítsa. A mai infografika 1826-tól, a fotográfia megszületésétől mutatja be nagy vonalakban a történetet egészen napjainkig.

Nagyításért kattints a képre!

History_of_fotography.gif

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://infographics.blog.hu/api/trackback/id/tr284954330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fotósképző · fotoskepzo.hu 2012.12.08. 22:17:25

Hát, valóban rövid. Ennél rövidebb már nem is lehetne: kiteszi az ábra majdnem felét. Míg a másik fele az elmúlt kb. 5 évről szól.
De, azért jó kis összefoglaló – ami inkább a fotózás közösségi terjedésével, a szerepének változásával, más médiumokkal való kapcsolatáról szól...
süti beállítások módosítása