Infographics

Blog

Csatlakozz te is!

Mi az infografika?

Az infografika több mint egy fénykép, összetettebb, mint egy rajz és sokkal informatívabb, mint az önmagában álló írott szöveg. Célja minden esetben az információközlés. A jó infografika figyelemfelkeltő, informatív, közérthető.

 

Ha van saját infografikád, amit szívesen megosztanál másokkal vagy csak találtál egy izgalmasat, mely másokat is érdekelhet, küldd el nekünk egy rövid bevezetővel együtt: infographicblog@gmail.com

 

Friss topikok

A mobiltelefonok evolúciója 2010.09.26. 11:47

Az infografika áttekintést nyújt a mérföldkőnek számító 1973-as évtől egészen napjainkig az iPhone 4 megjelenéséig. Martin Cooper a Motorola mérnöke az első mobiltelefon feltalálója 1973. április 3-án kezdeményezte az első mobilhívást és ugyanebben az évben, Japánban az NTT bemutatta az első G1 mobiltelefon hálózatot.
 

A videó szintén bemutatja a mobiltelefonok evolúcióját az 80-as évektől az első valóban hordozható készüléktől - melyeknek már nem kellett külön bőröndbe cipelni az akkumulátorát - a legmodernebbekig. A videó végén pedig néhány elképzelést látunk, milyen lesz a jövő.

 

 

the history of the cell phone
Created by Milo
View Other Infographics

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://infographics.blog.hu/api/trackback/id/tr182324013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

caizzz · http://twitter.com/_caizzz 2010.09.26. 16:30:54

"facetime is the world's FIRST technology to give mobile phone users the ability to perform video calling" - whehehehe, hogyne..

leviske 2010.09.26. 16:30:58

Még szerencse, hogy 2010-ben az Apple feltalálta a videotelefonálást... Áhh. :|

Csodálom, hogy a iP 3G és 3GS nem került be a felsorolásba, mint úttörő, 3G-s telefon.
süti beállítások módosítása