Infographics

Blog

Csatlakozz te is!

Mi az infografika?

Az infografika több mint egy fénykép, összetettebb, mint egy rajz és sokkal informatívabb, mint az önmagában álló írott szöveg. Célja minden esetben az információközlés. A jó infografika figyelemfelkeltő, informatív, közérthető.

 

Ha van saját infografikád, amit szívesen megosztanál másokkal vagy csak találtál egy izgalmasat, mely másokat is érdekelhet, küldd el nekünk egy rövid bevezetővel együtt: infographicblog@gmail.com

 

Friss topikok

A tipográfia története 2012.02.18. 14:07

A tipográfia nyomtatott betűkkel foglalkozó szakma és művészeti ág, mely egészen Gutenbergig nyúlik vissza, ma pedig az különböző számítógépes programoknak köszönhetően a fénykorát éli.Nagyításért kattints a képre!

3 komment

Dezsőke&Bözsike - Disznótorra hangolódva 2012.02.17. 12:36

Láttam már néhány infografikát életembe, de ez engem is meglepett. Tehát nézzük, hogy készült fel Gergő a hétvégi disznóölésre. Hétvégén barátainkkal disznóölést tartunk, ehhez készítettem egy infografikát, mely tartalmazza a két disznó, Dezsőke&Bözsike…

Szólj hozzá!

Üzletemberek evolúciója 2012.02.16. 19:15

Üzletemberek a kőkorszaktól napjainkig. Nagyításért kattints a képre!

1 komment

A Valentin napi ajándék igazi jelentése 2012.02.14. 15:15

A Valentin napi ajándék igazi jelentése.Nagyításért kattints a képre!     

Szólj hozzá!

Valentin nap marketinges szemmel 2012.02.14. 07:58

Valentin-nap különösen nagy eladási lehetőségeket hordoz világszerte. Nézzük, hogyan vizsgálják a marketingesek a Valentin napot szigorúan szakmai szemmel!Nagyításért kattints a képre!

2 komment

süti beállítások módosítása